Miehittämättömän ilmailun erikoisosaaja

Banner

Tiedote 2.7.2019


Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) tiedotti mediassa 1.7.2019 voimaan tulleesta miehittämättömän ilmailun täytäntöönpanoasetuksesta 2019/947 ("Asetus säännöistä ja menetelmistä miehittämättömien ilma-alusten käytöstä"). Asetusta sovelletaan 1.7.2020 alkaen. Kansallinen täydentävä määrittely on nyt valmisteilla ja se laaditaan toimijoita kuullen.


1.7.2020 saakka noudatetaan voimassa olevaa ilmailumääräystä OPS M1-32, johon Instan verkkokurssi antaa perehdytyksen ja perusteet.

Asiakaslähtöisiä UAS-asiantuntijapalveluita – Insta ILS Oy

Insta ILS Oy tarjoaa miehittämättömän ilmailun (UAS, Unmanned Aircraft System) koulutusta, konsultointia ja operointia avaimet käteen -periaatteella.

Asiakkaamme saavat käyttöönsä henkilöstömme vankan ammattitaidon ja kokemuksen sekä kouluttamisen että vaativan operoinnin osalta.

Käynnissä on älykkään automaation, etäohjattujen robottien ja miehittämättömän ilmailun murros

Turvallisuuden ja tehokkuuden parantamisen lisäksi Insta ILS:n tavoitteena on UAS-järjestelmien käytön avulla avata asiakkaille uusia toimintamahdollisuuksia sekä luoda kilpailuetua, kasvua ja uusia työpaikkoja.

Autamme asiakkaitamme selvittämään, millaisia hyötyjä ja mahdollisuuksia miehittämätön ilmailu voisi tuoda heidän edustamilleen organisaatioille ja erikoisaloille. Insta ILS:n asiakas saa asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen UAS-palvelun, olipa kyseessä järjestelmien käytön soveltuvuuden tai suorituskyvyn arviointi, alan vaativa koulutustehtävä tai kokonaisvaltaisena palveluna suoritettu operointi maalla tai merellä.

 

assignment
Tilaa miehittämättömän ilmailun verkkokurssi!
message
Miehittämättömän ilmailun oppimisympäristö

Oppilaat kirjautuvat oppimisympäristöön omilla tunnuksillaan. Voit tutustua myös vierailijana.

Palvelin on vaihdettu 1.12.2018. Joudut ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtamaan salasanasi. Ohje löytyy kirjautumissivulta.

message
UUTISIA
 

UAS-perehdytyskoulutus

Verkkokurssimme on ammatti-, harraste- ja viranomaistahoille tarkoitettu UAS-koulutusmateriaali, jonka avulla valitset itse haluamasi ajan ja paikan opiskelullesi. Haluttaessa verkkokoulutukseen voidaan yhdistää myös käytännön lennätystoiminta tai skenaarioperusteinen simulaattoriharjoittelu.

Lue lisää!

UAS-erikoiskoulutus

Järjestämme hyötykuormien käyttöön ja niiden tuottaman informaation hyödyntämiseen tarkoitettua UAS-alan erikoiskoulutusta, jossa opettajina toimivat kunkin erikoisalan huippuasiantuntijat.

Lue lisää!

UAS-konsultointi

Konsultointimme on eri UAS-järjestelmien käytön soveltuvuuden ja suorituskyvyn arviointia sekä tarvittaessa testaamista. Autamme teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointiratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää!