Yrityksellesi kilpailuetua miehittämättömästä ilmailusta?

Asiantunteva kumppani auttaa määrittelemään saavutettavan hyödyn
sekä valitsemaan s
oveltuvan kaluston ja toimivimman operointitavan.

Banner
 

UAS-konsultoinnilla paras ratkaisu

Insta ILS:n UAS-konsultaation tavoitteena on tyypillisesti uusien ja kustannustehokkaiden UAS-palveluiden luominen, operointimenetelmien kehittäminen ja alan koulutuksen antaminen.

Konsultointipalvelumme kattavat eri UAS-järjestelmien käytön soveltuvuuden ja järjestelmien suorituskyvyn arvioinnit ja tarvittaessa testaukset. Autamme asiakasta teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointiratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Tuotamme myös operoinnille välttämättömät ohje- ja toimintakäsikirjat näköetäisyydellä (VLOS) ja sen ulkopuolella (BVLOS) toimimiseen. Käsikirjojen sisällössä on aina huomioitu alan sääntelyn nopea muuttuminen.

Tunnistamme myös UA-järjestelmien käytön muodostaman uhkan yhteiskunnalle ja yrityksille. Olemme perehtyneet syvällisesti miehittämättömän ilmailun sääntelyyn ja eri torjuntamenetelmiin. Tarjoamme viranomaisille ja yrityksille koulutusta aiheeseen liittyvästä lainsäädännöstä, järjestelmien tuottamista uhkista, varautumisesta ja torjunnasta.

Konsultaation osa-alueetlist
Esimerkki lennätystoimintakäsikirjan osistalist
assignment
Tilaa miehittämättömän ilmailun verkkokurssi!
 

UAS-perehdytyskoulutus

Verkkokurssimme on ammatti-, harraste- ja viranomaistahoille tarkoitettu UAS-koulutusmateriaali, jonka avulla valitset itse haluamasi ajan ja paikan opiskelullesi. Haluttaessa verkkokoulutukseen voidaan yhdistää myös käytännön lennätystoiminta tai skenaarioperusteinen simulaattoriharjoittelu.

Lue lisää!

UAS-erikoiskoulutus

Järjestämme hyötykuormien käyttöön ja niiden tuottaman informaation hyödyntämiseen tarkoitettua UAS-alan erikoiskoulutusta, jossa opettajina toimivat kunkin erikoisalan huippuasiantuntijat.

Lue lisää!

UAS-konsultointi

Konsultointimme on eri UAS-järjestelmien käytön soveltuvuuden ja suorituskyvyn arviointia sekä tarvittaessa testaamista. Autamme teknologiavalinnassa, vaatimusmäärittelemme ja räätälöimme kustannustehokkaat operointiratkaisut avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää!